Последни данни за разпространението на коронавируса в България: Прочетете ощеДвама полицаи

...
Последни данни за разпространението на коронавируса в България: Прочетете ощеДвама полицаи
Коментари Харесай

ОБЗОР: Двама полицаи загинаха след гонка с бежанци

Последни данни за разпространяването на ковид в България: 
Прочетете още

Двама служители на реда починаха при тежка злополука в Бургас. След гонка с рейс с мигранти служителите на реда се пробваха да пресрещнат транспортното средство, само че рейс не стопира и блъска колата им. Министърът на вътрешните работи съобщи, че стартира война с каналджиите на мигранти.

„ Продължаваме Промяната “ дефинира водачите на листите си за изборите през октомври. От партията изпратиха до медиите лист с имената:
 

Апелативният съд във Варна анулира решението на Окръжния съд в града и отхвърли екстрадицията на съветския жител Алексей Алчин, поискана от правосъдните управляващи в Руската федерация по следствие на данъчно закононарушение. Така Алчин ще бъде освободен от ареста, където изчакваше решението на институцията.
 

16 611 заявки са подадени от българи за гласоподаване в чужбина. Това разгласи на брифинг в Министерство на външните работи Иван Кондов, непрекъснат секретар на ведомството.
 

Без адвокатката си Детелина Попова се появи в съда Борислав Панев. Мъжът е упрекнат за убийството на швейцареца Удо Ланге.

Пиян водач провокира злополука в Първомай. Инцидентът е станал през вчерашния ден към 22.30 часа през вчерашния ден на ул. „ Княз Борис I “. По първични данни, заради неспазена отдалеченост 64-годишен недееспособен лидер на лек автомобил „ Дуе “ блъснал откъм гърба лек автомобил „ БМВ “, ръководен от 45-годишна жена.
 

Водачът на автомобила, който блъсна колоездач през вчерашния ден в Пловдив е на 67 години и не е използвал алкохол.

Пловдивският апелативен съд удостовери мярката за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на мъжа, който е хванат при контрабанда на близо 105 кг хероин. Обвиняемият, който е с турско и френско поданство, апелира ареста си, натрапен му от Хасковския областен съд като упорства мярката му да се промени в парична гаранция.
 

Осемнайсет сирийци и двама афганистанци са били хванати от турските погранични управляващи при опит да преминат незаконно в България.
 

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов още веднъж жегна Политическа партия.

Договорът с „ Газпром износ ” е преференциален за България. Неизпълнението му ще докара до милиарди левове загуба за страната. Това заяви през днешния ден министърът на енергетиката Росен Христов. Според него тематиката с съветския газ се политизира.
 

България поддържа съглашението за издаване на визи, подписано сред Европейски Съюз и Русия. Това съобщи служебният зам.- външен министър Костадин Коджабашев на брифинг в Министерството на външните работи през днешния ден.
 

" В законовия период - 22 август, има регистрирани в Районните изборни комисии два инициативни комитета за издигане на самостоятелни претенденти за присъединяване в изборите на 2 октомври ", съобщи на брифинг ръководителят на ЦИК Росица Матева.
 

Бившият състезателен министър Радостин Василев публично разгласи основаването на гражданското придвижване „ Силна България. 

Почина пловдивският драматург Кремена Бабачева.

" Продължаваме промяната " вижда допустима коалиция в идващ парламент с Демократична България и Българска социалистическа партия. Това съобщи някогашният вицепремиер от Политическа партия Калина Константинова.

Полицейски патрул от Варна съумя да разубеди 44-годишен мъж, който е имал да желание да се хвърли от Аспарухов мост и по този начин да постави завършек на живота си. 
 

Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев от длъжността заместител изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните е освободен Ангел Мавровски и на поста е назначен Христо Вълчанов.

Със заповед на премиера Гълъб Донев на длъжността заместник-министър на електронното ръководство е назначен Атанас Мазнев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР